ADBLUE NU OOK AAN DE POMP

Terwijl Adblue voorheen uitsluitend verkocht werd in busjes van 5 liter, kunt u deze revolutionaire vloeistof nu ook bij ons Total tankstation aan de pomp tanken!

WAT IS ADBLUE?

Adblue wordt verkregen door gedemineraliseerd water met zuiver ureum te vermengen. Adblue is uniek en zet maar liefst 85% van de schadelijke stikstofoxiden om naar onschadelijk water en elementair stikstof.

VOOR WELKE VOERTUIGEN IS ADBLUE GESCHIKT?

Bedrijven kunnen gebruikmaken van Adblue voor hun bestel- en vrachtwagens. Ook voor schepen wordt deze groene, waterachtige oplossing meer en meer gebruikt. Recente personenwagens van Mercedes, Peugeot en Volkswagen beschikken inmiddels over een reservoir voor Adblue.

HET GEBRUIK VAN ADBLUE

Adblue is een milieuvriendelijke brandstof die de laatste tijd enorm aan populariteit gewonnen heeft. Adblue wordt in het uitlaatsysteem ingespoten, meer bepaald tussen de katalysator en de motor. 

Het correct inspuiten van Adblue vraagt om de nodige vakkennis. Ons personeel staat tot uw beschikking om u hier verder mee te helpen. Adblue heeft een eigen reservoir dat zich op verschillende plaatsen kan bevinden, afhankelijk van het model van uw wagen. In sommige auto’s ligt het reservoir in de kofferbak of in de motorkap, terwijl het in andere modellen direct naast het dieselreservoir ligt. Is uw reservoir bijna leeg? Dan ontvangt u een signaal op uw dashboard. Let op dat u nooit zonder Adblue komt te zitten, want dan zal uw wagen niet meer starten.

BENT U IN HET BEZIT VAN EEN VOERTUIG MET EEN ADBLUE RESERVOIR EN ZOEKT U NAAR EEN TANKSTATION IN DE REGIO VAN HERSELT? 

Vertrouw op de uitstekende service van het Bruyninckx - Houtmeyers NV Total station!