Stookolie

Is het tijd voor een nieuwe, meer moderne verwarmingsketel? Of bent u een huis aan het bouwen en is nu het moment om een beslissing te maken over uw centrale verwarming? Stookolie, in Belgiƫ beter bekend onder de naam mazout, wordt al jaar en dag gebruikt als brandstof voor verwarmingsinstallaties. Stoken met mazout biedt u tal van interessante voordelen. Gemakkelijk mazout kopen bij BHOIL in Herselt, Westerlo.

VOORDELEN MAZOUT VOOR UW VERWARMINGSINSTALLATIE 

VEILIGE BRANDSTOF 

Bedrijfspand met stookolie verwarmt, zet in op veiligheid. Mazout is niet ontvlambaar onder 55 graden Celsius en de kans op CO-vergiftiging is klein. Daarnaast is er bij stookolie geen enkel risico op ontploffingsgevaar.

HOOG RENDEMENT

Tegenwoordig zijn nagenoeg alle verwarmingsketels condenserende ketels. Dat betekent dat de verbrande stookolie in warmte omgezet wordt, waardoor u geniet van een uiterst zuinige brandstof.

STEEDS MILIEUVRIENDELIJKER

Sinds het jaar 2016 is stookolie voor de volle 100% zwavelarm. Dit zorgt voor een lagere uitstoot van broeikasgassen dan voorheen het geval was.  

Comfort

Wij leveren mazout in Herselt, Westerlo, Heist-op-den-Berg, Zoerle-Parwijs, Wolfsdonk en Begijnendijk (Antwerpen).

Mazoutketels zijn inmiddels zo goed als geluidloos en ze worden steeds compacter. Ook de installatie wordt met het jaar eenvoudiger. Dient uw mazouttank aangevuld te worden? Neem contact op voor de actuele stookolieprijzen.

Om stookolie te bestellen (Antwerpen), kunt u ons van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereiken van 07:00 tot 17:00 en op zaterdag van 08:00 tot 12:00. 

BENT U OP ZOEK NAAR EEN GERENOMMEERDE VERDELER VAN MAZOUT IN DE OMSTREKEN VAN HERSELT? Neem telefonisch contact op en bestel uw stookolie bij Bruyninckx - Houtmeyers NV. +32 (0)14 54 41 15