VOORDELEN VAN TANKEN BIJ BRUYNINCKX - HOUTMEYERS NV

De keuze van een tankstation voor uw privé- of bedrijfsvoertuig wordt vooral bepaald door de brandstofprijzen (benzineprijs & dieselprijs) en de tankstations in de buurt. Wie zijn wagen voltankt in ons Total tankstation profiteert van nog veel meer aantrekkelijke pluspunten.

TANKEN MET BEDIENING

Niets is zo onaangenaam als uw wagen zelf te moeten tanken in de kou en zo ook nog eens het risico op vuile handen te lopen. Bij Bruyninckx - Houtmeyers NV tanken onze medewerkers voor u.

TOPKWALITEIT VAN TOTAL EXCELLIUM

LAGER VERBRUIK

De brandstoffen van Total EXCELLIUM beschikken over reinigende eigenschappen die afgesteld zijn op de nieuwste motortechnologie. Deze karakteristieken werken een afname van de wrijving in de motor in de hand, met als resultaat minder brandstofverbruik. Onderzoek heeft uitgewezen dat bij gebruik van de brandstoffen van EXCELLIUM uw verbruik gemiddeld met 4% daalt. Hierdoor rijdt u met dezelfde hoeveelheid brandstof een stuk verder.

MEER COMFORT

Aangezien de brandstoffen van de EXCELLIUM-reeks minder met de motor in contact komen, is uw motor properder en zal hij een stuk minder lawaai maken.

GROENER RIJDEN

Brandstoffen van EXCELLIUM verminderen de uitstoot van een nieuw voertuig tot 10%, voor voertuigen ouder dan 5 jaar neemt de uitstoot af tot maar liefst 25%. 

Gratis pechhulp

Tankt u in ons Total tankstation in Herselt? Vraag dan een Total Assistance-kaart aan en profiteer van gratis hulp onderweg. 

De openingstijden van ons tankstation in Herselt zijn: 

  • Maandag van 7:00 tot 18:00
  • Dinsdag van 7:00 tot 18:00
  • Woensdag van 7:00 tot 18:00
  • Vrijdag van 7:00 tot 18:00
  • Zaterdag van 8:00 tot 14:00
  • Gesloten op donderdag en zon- en feestdagen
Bruyninckx - Houtmeyers logo

DRAAG ZORG VOOR UW VOERTUIG EN TANK IN ONS TOTAL TANKSTATION IN HERSELT/WESTERLO